Bali vakantie park - een oase van rust in noord Bali
Vakantie Park Bali - Noord Bali Bali Holiday Park Home Contact Bali Vakantie Park Bali Vakantie Park Home

DE VILLAS

Luxe ingerichte villa's in de heuvels of aan het strand van Lovina, het kustplaatsje bekend om de talrijke dolfijnen die u elke ochtend bij zonsopgang op zee kunt bewonderen.

Elke villa heeft zijn eigen stijl en charme, u kiest zelf de villa die past bij uw wensen. Wij bieden u een keuze uit 4 unieke villas:
(klik op de villa foto's om de villa's in detail te bekijken)

Villa Singsing
Villa Mente
Villa Bundar
Villa Santai
Bergvilla Singsing Bergvilla Mente Strandvilla Bundar Strandvilla Santai

villa Bundar is geschikt voor 2-4, villa Singsing voor 2-4 personen, Villa Mente 2-6 personen en de ruim opgezette villa Santai voor 2-10 personen.

Alle villas hebben een privé zwembad en zijn compleet en smaakvol ingericht. U heeft niet alleen volop privacy en comfort maar u geniet ook van de service die u normaal in een luxe hotel krijgt. Het personeel staat namelijk 6 dagen per week voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

In de omgeving is van alles te ontdekken en te ondernemen. Prachtige stranden, sawa's, plantages, bergen, tempels en een paar aardige dorpjes en stadjes zijn dichtbij te vinden. U vindt er prachtige snorkel- en duiklocaties en ook één van de mooiste golfbanen van Azië ligt op slechts een uur rijden afstand. U zult versteld staan van dit mooie en authentieke deel van Bali..© Bali Vakantie Park, alle rechten voorbehouden.
Contact Bali Vakantie Park Bali Holiday Park Home