Bali vakantie park - een oase van rust in noord Bali
Vakantie Park Bali - Noord Bali Bali Holiday Park Home Contact Bali Vakantie Park Bali Vakantie Park Home

VILLA BUNDAR


Vakantievilla Bundar Bali

Huren vanaf € 795,- per week

Direct aan het strand

Boek Villa Bundar

Wilt u wakker worden door het geluid van de golven? 

Dan adviseren wij u deze zeer mooie en sfeervolle vakantievilla te boeken! Het strand is slechts enkele stappen verwijderd, want de villa ligt direct aan de rand van het strand. 

Villa Bundar is in een ronde vorm gebouwd, vandaar de naam Bundar wat in het Indonesisch ‘rond’ betekent.

Door de ronde vorm van de villa heeft u vanuit alle kanten een mooi uitzicht. Aan de voorzijde heeft u volledig vrij uitzicht over het strand en de zee en aan de achterzijde ziet u de bergen rondom de meren in het binnenland van Bali liggen. Aan de oost- en westzijde kijkt u uit op de grote tropische tuin waarin de villa prachtig tussen de palmbomen en tropische planten ligt.

Villa Bundar heeft 2 ruime slaapkamers en 1 grote badkamer met bad, douche en toilet. Daarnaast heeft de villa een grote woonkamer met open keuken en een tweede toilet in de hal. 

Aan de voorzijde van de villa treft u een prachtig zwembad aan, direct grenzend aan het terras, en van waaruit u een schitterend uitzicht over zee heeft. Het zwembad is in dezelfde ronde vorm gebouwd als de villa en heeft naast een diep gedeelte ook een laag zitgedeelte. Op het terras vindt u een eettafel met stoelen, relaxstoelen en bij het zwembad staan zonnebedden. 

De villa heeft ook aan de achterzijde een mooi terras met een zitje met een loungebank om heerlijk te ontspannen. Zowel het terras aan de voorzijde als aan de achterzijde is deels overkapt door het rieten dak, dus u kunt goed in de schaduw zitten. 

De villa ligt op een afgeschermd terrein en is onderdeel van het Bali Vakantie Park.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het villapark waaronder de grote tropische tuin, de Batu-Batu Spa en een grote houten boot die op het strand ligt waarop u heerlijk met een drankje van de zonsondergang kunt genieten. Door de ruime opzet van het park blijft uw privacy gewaarborgd. Als gast van Villa Bundar krijgt u een gratis welkomstmassage bij de Spa.

Bijzonderheden: Villa Bundar heeft een tropische en erg ‘knusse” sfeer. De villa lkigt direct naast Villa Santai waardoor voor grotere gezelschappen bestaat de mogelijkheid om beide villa's in combinatie te huren.

Villa Bundar is ideaal voor een koppel of een gezin met kinderen. De zee, het zwembad en de grote tropische tuin van het villapark zorgen  ervoor dat kinderen zich er ook helemaal thuisvoelen! 

 © Bali Vakantie Park, alle rechten voorbehouden.
Contact Bali Vakantie Park Bali Holiday Park Home